Halušky

Halušky v prášku, kysané zelí, slanina, cibulka, sůl

Halušky připravíme podle návodu, slaninu nakrájíme na kostičky a restujeme na pánvi (je-li tučnější-můžeme vyškvařit) , vsypeme do uvařených halušek a proházíme (nemícháme dopadlo by to špatně) , na pánev kde jsme restovali slaninu, dáme prohřát kysané zelí (má-li velké kusy, pokrájíme, aby se nám lépe jedlo) . Budeme-li chtít dát cibulku, je dobré jí osmažit předtím než budeme na pánev dávat zelí, to můžeme pak smíchat s cibulkou ještě na pánvi. Prohřáté zelí dáme do halušek se slaninou a proházíme.

 

 

 

 

Zpět na obsah

Žádné komentáře k “Halušky”

Zadejte odpověď

Musíte být přihlášeni pro zanechání odpovědi.