Rychlé špagety

250 – 300g hovězí mleté, špagety, sůl, česnek, bylinky, kečup, strouhaný sýr

Dáme si vařit vodu na špagety a do pánve, kterou jsme rozehřáli s velmi malým množstvím oleje (opravdu jen trošinku) vsypeme mleté hovězí maso. Necháme ho prudce orestovat, nemícháme, jen lehce prohazujeme vařečkou, aby zůstali některé větší kusy. Jakmile maso je hnědé, osolíme, opepříme a přidáme bylinky (oregano, nebo bazalku, jsou vhodné i italské bylinky) . Připaluje-li se směs, trošinku podlijeme vodou. Přidáme kečup, také podle množství strávníků a také jak kdo má rád. Těsně před vypnutím prolisujeme do omáčky česnek. 1 – 2 stroužky na provonění, jinak může být i více pro ostřejší a aromatickou chuť.Špagety slijeme a můžeme podávat porce špaget s omáčkou, posypané sýrem. U těchto špaget může být i změna – místo masa salám, či kabanos. Nejprve orestujeme nakrájenou cibulku a pak přidáme na kostičky nakrájený salám, který orestujeme a pak je již postup stejný. Dobrou chuť.

 

 

 

 

Zpět na obsah

Žádné komentáře k “Rychlé špagety”

Zadejte odpověď

Musíte být přihlášeni pro zanechání odpovědi.