Karbanátky s lečem

500 g mletého masa, 1 cibule, 1 vajíčko, sůl, pepř, hladká mouka na zahuštění karbanátků, 1 velké lečo, 150 g sýra vcelku, kečup, plnotučná hořčice

Uděláme si karbanátky (mleté maso, cibule nadrobno, sůl,pepř – smícháme s hladkou moukou a tvarujeme placičky). Hluboký plech vymažeme a naskládáme karbanátky syrové, potřeme je hořčicí, kečupem a na každý dáme hromádku leča. Pečeme 30 minut. Pak posypeme každý karbanátek strouhaným sýrem a zapékáme 5 minut. Podáváme s americkými brambory.

 

 

 

 

Zpět na obsah

Žádné komentáře k “Karbanátky s lečem”

Zadejte odpověď

Musíte být přihlášeni pro zanechání odpovědi.