Filé zapečené s brokolicí a bramborem

120 g filé, 200 g brambor, 100 g brokolice, 50 ml smetany, stroužek česneku, olej, sůl, citron, pepř

Filé opečeme na oleji, osolíme, pokapeme citronem, opepříme. Přikryjeme pokličkou a chvíli dusíme. Do zapékací misky dáme vrstvu oloupaných a na plátky nakrájených brambor (lepší je, si je dát předem předvařit), na ně dáme opečené filé a brokolici uvařenou v páře – spíše tvrdší a zakončíme opět vrstvou brambor. Vše zalijeme smetanou, kterou jsme osolili a ochutili rozetřeným česnekem.Zapékáme zlehka v troubě.

 

 

 

 

Zpět na obsah

Žádné komentáře k “Filé zapečené s brokolicí a bramborem”

Zadejte odpověď

Musíte být přihlášeni pro zanechání odpovědi.