Svíčková upracované maminky


Pěkný kousek hovězího, halali nebo jinou směs zeleninovou sterilovanou, smetanu, olej, sůl, cukr, ocet, hladká mouka a mléko

Maso dáme do hrnce, zalijeme sterilovanou zeleninou a dáme do lednice na den naložit. V průběhu marinování maso jednou otočíme. Druhý den, maso dáme péct, nesolíme. Zeleninu v hrnci dáme vařit, po té přidáme vodu, tolik kolik budeme chtít mít omáčky a zahustíme moukou smíchanou v mléce. Provaříme a pak rozmixujeme. Není to nutné, ale je to pro jemnější chuť. Před dovařením přilijeme smetanu. Maso které jsme pekli za stálého podlévání nakrájíme na plátky a podáváme s houskovým knedlíkem. Nejlépe kupovaným 🙂

 

 

 

 

Zpět na obsah

Žádné komentáře k “Svíčková upracované maminky”

Zadejte odpověď

Musíte být přihlášeni pro zanechání odpovědi.