Debrecínské roštěnky

400g hovězích roštěnek, sůl, pepř, hladká mouka, olej, 1 cibule, 1 lžička sladké papriky, pálivá paprika, 100g žampionů, 2 rajčata, 1 zelená paprika.

Roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Osmažíme na tuku, přidáme cibuli, krádce osmahneme. Vložíme maso, podlijeme, přidáme houby, rajčata a papriku, zasypeme paprikou a dusíme doměkka. Hotové roštěnky vyjmeme. Zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě, povaříme. Přecedíme, houby vybereme do omáčky a zbytek do ní přepasírujeme. Znovu vložíme maso a necháme prohřát.

Zpět na obsah

Žádné komentáře k “Debrecínské roštěnky”

Zadejte odpověď

Musíte být přihlášeni pro zanechání odpovědi.