Mexické roštěnky


400g roštěnky, 200g uzeného vařeného masa nebo šunky, 160g tvrdého sýra, pepř, kečup, zelená petrželka, olej.

Maso, uzené maso nebo šunku a sýr pokrájíme na stejně velké plátky, z masa nakrájíme 8 plátků, z uzeného masa a sýra jen 4. Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran osmahneme. Vyndáme z pánve, 4 plátky vložíme na pekáč na ně uzené maso, sýr a znovu maso (roštěnky). Jednotlivé hromádky sepneme párátky, potřeme hořčicí, podlijeme vodou a dáme do trouby na půl hodiny zapéct. Nakonec posypeme nasekanou petrželkou. Podáváme s chlebem nebo s brambory.

 

 

 

 

Zpět na obsah

Žádné komentáře k “Mexické roštěnky”

Zadejte odpověď

Musíte být přihlášeni pro zanechání odpovědi.