Home » Názory » Díky Míro !

Díky Míro !

15. May 2012

Začátkem roku běžela městem šeptanda o personálních změnách na Městském úřadě. Změny byly všemi přetřásány a  doplňovany zaručenými fakty z kuloárů. Není snad ani důležité jak to opravdu bylo. Ono na každém šprochu je pravdy trochu. Důvody určitě byly. Nejsou první ani poslední, kteří o práci přišli.

Jde však o jiný pohled. Faktem  je, že si funcionáři města si najdou  prostor, například ve Zpravodaji, aby  poděkovali, například někomu za pomoc při pořádání veřejné akce apod. Určitě zaslouženě. Nevím jak vhodné by bylo udělat v případě p. M.Košnáře. Ale jsem  přesvědčen, že  on, který pro město pracoval v nepolitické funkci více jak 30 let by si zasloužil  alespoň nějaký komentář či něco podobného. Určitě by to zmírnilo bující drby a nebyl by tento člověk na veřejnosti osočován a sprostě urážen.

Asi všichni máme určitou averzi  na úřady. Jako běžný občan jsem se však při jednáním s ním  setkal vždy s ochotou, vstřícností a slušností. Jistě by bylo co vyčítat, ale objektivně, to zase nebylo tak hrozné. Jistojistě by nemohl pracovat v této funkci tak dlouhou dobu, kdyby byl nějak výrazně špatný. A byly-li nějaké  chyby mohly i  vyplývat z řídící práce jeho nadřízených.

Já osobně  p. Košnářovi děkuji a přeji mu pohodu a štěstí. Věřím, že se najde více objektivních lidí, kteří se ke mě připojí.

Názory ,