Home » Akce agentury L-S » Šachy 6/2011

Šachy 6/2011

15. December 2011

Šachový kroužek udělal malinký krůček dopředu. Po říjnovém turnaji žáků v Sokolově jsme byli zařazeni do seriálu turnajů Krajského přeboru. První turnaj KP žáků se konal v Teplé. Výsledky žlutických dětí odpovídají jejich hráčské kvalitě, tj druhá polovina výsledkové tabulky.

Jedna z partií Turnaje v Teplé
Jedna z partií Turnaje v Teplé
 Ukázalo se, že tato činnost má svůj smysl. Děti neudělaly žádnou   a navíc prožily hezký den. Další kolo KP  se uskuteční dne 14.1.2012 v Novém Sedle v tamější ZŠ.
Bude-li  zájem o zkvalitnění, můžeme být zařazeni do celokrajských akcí, které by zajistily výkonnostní  posun dopředu. Vybrané děti se budou moci účastnit víkendových tréninkových kempů,  za velmi příznivou cenu v rekreačních centrech Karlovarského kraje. Prvním krokem z naší strany by mělo být obsazování  turnajů  žáky ročníku 2002 a mladší a děvčaty (minim. jednou). Proto bude od 16.1.2012 zahájena výuka a trénink dětí začátečníků mladších 8 let  pod vedením M.Zemana. Konat se bude vždy v pondělí od 15. hod ve společenské místnosti penzionu U kostela (info na mobilu 736681966 p. Lacina) každé pondělí.  Pro pokročilé je vyhrazena každá středa od 13,30 hod.
Zaujati situací na šachovnici
Zaujati situací na šachovnici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akce agentury L-S